Kategorier
Stockholm

Bortrest

Planerar min transport till skolan denna speciella morgon. Bussen till konferensslottet går kl 8 och det vore pinsamt att missa den. Noterar att tidtabellen är tillbaka till tätare trafik, min morgonbuss går nu var sjunde/åttonde minut.

I samband med planeringsdagarna testar jag min nyinköpta ryggsäck som weekendpack. Den är tänkt som handbagage främst när jag åker från Berlin och SAS på hemresan sätter in ett mindre plan vars bagagehylla inte rymmer min större fotorygga. Den nya är mindre och mjuk och kan lättare klämmas in antingen i bagagehyllan eller under sätet. Nackdelen är att den inte skyddar min kamerautrustning mot stötar såsom den andra gör. Men det är smällar man får ta, men bör undvika.

Tar med mig Fuji X100F och hoppas kunna göra några bilder i en annorlunda miljö. Det minns jag var trevligt när vi till exempel var på Häringe slott. Den som följer denna blogg får se, helt enkelt.

Beställer Man Rays Självporträtt, inspirerad härtill av ”Sju böcker, sju dagar”.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

3 svar på ”Bortrest”

Stängt för kommentering.