Kategorier
Stockholm

Reptiler, apor och människor

Tog med mig MacBooken så jag kan blogga från slottet. Strömlöst i Upplands-Bro när vi anländer. Långfika, med kaffe hämtat på en icke strömlös restaurang. Lunchen blir en improviserad laxsallad. Strax före kl 13 var elen tillbaka. Föreläsning hela eftermiddagen om reptilhjärnan, aphjärnan och männskohjärnan och de ingående grådaskhjärnan respektive solskenshjärnan.

Såg filmen Sicario sist i går kväll, som rekommenderats mig av Mr Linna, om jag inte minns fel. En av huvudrollerna spelades av Benicio del Toro som i vissa vinklar var rätt lik Brad Pitt och rullen var bra.

Nästa bok att kanske köpa: Montaillou en fransk bondbyEmmanuel Le Roy Ladurie.

Fick andra halvan av betalningen för senast sålda bilden. Skönt att slippa påminna.

Lite problem med dator och Lightroom/Photoshop, först behöver jag mitt adobe-ID. Fick fixa ett nytt. Och minnet på MacBooken är begränsat så den ville inte öppna Photoshop ens, ”det virtuella minnet är fullt. Vilket betyder att jag så småningom får svårt att blogga med färska bilder från Berlin.

Lägger in bilden i maxstorlek eftersom jag inte kan minska den i Photoshop.

Toppskikt av Sveriges främsta fotografer gästar Planket

Så sant som det är sagt! 🙂 Och så lilla jag som lök på laxen, grädde på moset eller salt i såren.

Hmm, Gnaget förstärker med nya spelare, Blåvitt likaså. Djurgården? Vi toppar tabellen! Och sportchef Bo har till i morgon kväll på sig.

Det ryktas om att en Fuji X-T4 kommer nångång under första halvåret 2020. Med bland annat IBIS, det vill säga bildstabilisering i kamerahuset. Nåt att köpa? Vi får se hur stark GAS:en blir (GAS = gear acquisition syndrome, habegär).

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019