Kategorier
Stockholm

Bortaplan

En och en halv timme mellan föreläsning och middag. Valfri sysselsättning, jag bloggade och vilade, andra badade eller tog sig ett glas vin eller en flaska öl. Middagen var god men något begränsad i portionerna. Förrätt, huvudrätt, efterrätt: en skvätt kronärtskocksoppa, några skivor lammytterfilet och tre klickar mousse. Dessbättre fick jag en extra skiva lamm av en mätt kollega.

Plåtade runt på kvällen innan jag gick till rummet vid tio på kvällen för bildbehandling och blogg. Sen bara att försöka kvarta, trots bortaplan och smällande i dörrar av nattugglande kollegor.

Nu på morgonen blir det tidig väckning och frukost, utcheckning och sen två arbetspass före och efter lunch. Bussen är tillbaka på skolan kl 5 på eftermiddagen och jag är väl hemma närmare halv sju på kvällen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019