Kategorier
Stockholm

Random irrande

Avslutar söndagen med Liverpool-Tottenham (2-1) på rums-TV:n och middag i hotellrestaurangen.

413 steg t o r frukosten. Överdådig frukost och en stunds koma efteråt är vad som definierar min berlinsemester. I NYC är hotellfrukostarna ofta allt annat än överdådiga så där bör man leta efter nåt frukosthak i närheten. Och ur fotosynpunkt är ju det bara bra. Orkar jag bara så är ju det ett projekt i maj, ”early morning in New York”, en dokumentation av varutransporter med mera som får hjulen att snurra i det stora äpplet.

Som alltid har jag ett öga vidöppet för det abstrakta, för det vackra i det fula.

Djurgårn-Örebro lär inte gå att se på rumsteven. Lika bra det, hade inte vågat kolla ändå. Och med tanke på hur illa laget presterade mot IFK Göteborg senast lär det inte bli några poäng. Spännande med mötet MFF-Gnaget, rätt avgörande för guldstriden det också. 

Brukar oftast besöka Bildband Berlin, fotobokhandeln, och det är ju ett uppslag för denna måndag. Efter det får det bli lite random irrande.

Gårdagens posters var antingen rivna till nästintill utplåning eller alldeles nyupprätta. Hoppas på bättre lycka resten av veckan.

Det är varning för lövhalka i den tyska huvudstaden. Småslirar då och då på fuktiga löv.

3 svar på ”Random irrande”

Stängt för kommentering.