Kategorier
Stockholm

Darth Vader åker hiss

Hotellrestaurangen har fler gäster nu, tidigare år har jag stundtals suttit ensam och käkat. Då fick jag extra apetitretare i form av bröd och kryddsmör. Nu nichts extra.

Satt där som vanligt i går kväll. Samtidigt lirade Djurgården mot Örebro och jag vågade knappt kolla notiserna från matchen. Till sist blev det ändå tre poäng och nu behövs ”bara” en poäng borta mot Norrköping i sista omgången för att guldet ska vara blårandigt. Malmö spelade samtidigt bort Gnaget. 

Makalöst med datorer och internet, i eftermiddag träffar jag mina berlinbekanta Gustaf och Jan. Vi bestämde att ses på Möve im Felsenkeller nere i Schöneberg. Där har jag aldrig varit men vet att de ofta sitter där när de ses. Med hjälp av Google ser jag att det går en buss från Hauptbahnhof till alldeles i närheten. Perfekt! Och ”it is just down the road from David Bowie & Iggy Pop’s 70’s Berlin Flat.” Bara en sån sak! Men jag tänker nog gå ner, och åka buss hem.

Hissdörrarna låter för övrigt som Darth Vader. Strax frukost, sen vila före dagens strapatser. Två bra fotodagar hittills, hoppas det fortsätter så.

2 svar på ”Darth Vader åker hiss”

Stängt för kommentering.