Kategorier
Stockholm

Bildspelpyssel

Börjar jobba med bildspel via Lightrooms funktion för detsamma. Trial and error, som vanligt mest error till en början. Skapar en ”grupp” och döper den till Göteborg. Öppnar en bild jag vill ha med i den mappen och etiketterar den ”Göteborg” varvid den försvinner spårlöst. Upptäcker sen att det funkar med drag-och-släpp och får så till ett bildspel. Har sen problem att hitta ett USB-minne, när jag återvänder till datorn och vill öppna Safari står den bara och bollar. Startar om. Väljer sen exportera bildspel som video. Händer ingenting, det står stilla. Minskade bildstorleken and that did the trick.

Peter Wolodarski, DN.

Några dagar före nyår började sociala medier fyllas med summeringar över det gångna året. Jag fastnade för ett inlägg av skådespelaren och komikern William Spetz, 23, som vanligtvis inte brukar debattera politik.
Nu konstaterade han frankt: ”Det värsta med detta år och typ också förra är normaliseringen av äckliga rasistiska åsikter eller liksom små vidrigheter som skulle klassas som oacceptabelt typ 2014–2015. I dag är det vardagsmat och inte ens man själv reagerar längre.”
De små vidrigheterna kommer att förändra Sverige i grunden om vi inte gör motstånd.

Läser i Fujirumours att Fujifilm sannolikt släpper en Fuji XT-4 och en Fuji X100V den fjärde februari. Illa, vill ha bägge! De kommer vara svåra att få tag på initialt så till hösten kanske?

Lena Mellin, Aftonbladet

Vi fick en regering och slapp ändlösa kakkalas

Hellre ändlösa kakkalas…

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Bildspelpyssel”

Stängt för kommentering.