Kategorier
Stockholm

Hallucinogen svampsås

Ämnar ägna en del tid åt bilderna till Göteborg. Tänker att jag ska lägga dem på en sticka som jag kan plugga in i MacBooken när jag kommer ner. Är fortfarande inte helt tillfreds med att visa gatufoton tillsammans med mina rivna affischer och vill presentera alternativ. Och det finns inte jättemycket plats när jag hängt de rivna. Måste bestämma mig så jag hinner få klart magasinet/katalogen till utställningen.

På tal om Göteborg, jag ser att jag kan gå på en vernissage där på lördag. I Frölunda, var det nu ligger.

Dristade mig till att tillreda en svampsås till kvällsmiddagen i går. Använde torkade trattkantareller från 1987. Går det så går det. Överlever natten, men svampgift är smygande och kanske slår till om ett par veckor, eller månader. Tänker mig en deckare där mördaren smyger ner dödsgiftiga torkade svampar i offrets burk med torkade trattisar. Drömde en massa igen, det kanske var sån där hallucinogenisk svamp? En massa sköna konstverk passerar revy i drömmen, vet inte om det är jag som gjort dem. Önskar att jag hade en skrivare kopplad till hjärnbarken.

Sverige har en ny dubbel världsmästare i boxning. Hon heter Elin Cederroos och spelade förut i Djurgårdens fotbollslag. Djurgården – alltid, oavsett!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

Ett svar på ”Hallucinogen svampsås”

”Önskar att jag hade en skrivare kopplad till hjärnbarken.” Där har du en ny uppfinning att ta tag i, ta patent på den!

Stängt för kommentering.