Kategorier
Stockholm

Work

Efter att ha fått grepp om hur man gör bildspel tog jag så itu med att göra ett till, nu för Kista fotoklubb och min bildvisning i mars. Behöver köpa en sladd mellan datorn och teven. Sen hoppas jag att jag löst det tekniska inför bildvisningen också, vilket var det återstående problemet.

Nästan skönt att ta sig an eleverna och deras skolarbete efter så många timmar med mina bilder. Om det nu inte var för simskolan nu på morgonen.

Klickar i ”intresserad” på flera kommande evenemang. Nästa är på torsdag, tror jag. Har ju levt med den tanken/villfarelsen att alla bilder jag ser på nåt sätt lagras nånstans i hjärnan och kommer ut som inspiration och idéer. Kanske var mina drömmar härom natten ett tecken på det, såg ju ett gäng bilder av okänt ursprung men i den stil jag gillar. Med andra ord, det är bara att fortsätta fylla på med intryck.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Work”

Stängt för kommentering.