Kategorier
Stockholm

Peace in our time

Miljoner iskristaller gnistrar och glimmar på min väg till hållplatsen. Vackert i den arla timman. Motorvägsbussen 444 till Slussen rullar in och då alla andra embarkerar gör jag det också, trots att jag helst åker med 446till Skanstull. Vet inte om den bussen börjat gå, då jag är tidig p g a simskolan. Kollar på mobilen och kan byta buss vid Orminge C. Där står två kvinnor och diskuterar nattens bomb på Östermalm som den ena hört kl 1.09. Jag hörde ingenting.

Peace in our time.

En köpare av minst två bilder gav sig tillkänna i dag. Året börjar spännande.

Mitt sladdinköp (dator till tv) sket sig, den aktuella butiken håller på att flytta 100 meter upp på samma gata. Behöver inte sladden förrän i mars, men det hade vart kul att prova tekniken.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Peace in our time”

Stängt för kommentering.