Kategorier
Stockholm

Enahanda

8 724 steg påstod min mobilapp att jag hade gått i förrgår. Rubbish! Gjorde ingen extra utflykt och borde landat på strax över 6 000. I går gjorde jag den lilla extra promenad till Webbhallen och landade på 6 943 steg. Med andra ord är den inte att lita på. LIAR!

Den här bloggen är uselt seg att jobba med. Att logga in tar tid, att spara text tar tid. Irriterande! Fick dessutom felhantera den på morgonen och uppdatera respektera ominstallera diverse innan det funkade igen. Fick per automatik instruktioner för detta från WordPress, vilket var bra.

Kablagerat och klart, åtminstone till en del. Ska bara fixa bildspelet, innehållande massor av bilder. Kommer precis ihåg att jag gjorde ett bildspel med Lightroom men att det inte gick med just massor av bilder.

Superspridaren, snubben som frikostigt delar med sig av coronaviruset. Finns många sätt att bli berömd på, det här för ett av de sämre.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020