Kategorier
Stockholm

Lastplats

Klockan 5 hör hur nån leker med sin bil och snurrar runt runt, sannolikt på den närbelägna skolans parkering. Två timmar senare hör jag arrr arrr arrr från en kråka i gräsandstallen. Intressant morgon!

Hörde av Malin att de första kantarellerna redan kommit. Har inga bra svampskogar i närheten, inte ens Erstaviksskogen är bra för kantareller. Funderar ändå på att ta en promenad genom skogen där, det var längesen. Vill jag kolla efter svamp kan jag ju åka ut till Tyresta, med risk för att gå vilse.

I dag kommer jag att börja sätta ihop en New York-bok. Hade tänkt vänta tills jag varit där med mina barndomskompisar. men känner mig osäker på om det blir av. Ska också titta på vad jag har för bilder i mitt Orminge p-hus-projekt. Behöver ta en sväng förbi Coop, via träsket, och kanske får makro hänga med. Kolla rsen kanske allsvensk fotboll.

Tunga moln på min himmel, men det finns tyngre!
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Lastplats”

Om vilse i Tyresö kanske det finns risk att du hittar en blodriska. N.Y, var skulle du ställa ut bilderna, var det digitalt, ja det är ju bra att du vet, jag kan inte hålla rätt på allting. Andstall? Hehehehe kul!

Blodriska och skäggriska är ju en risk(-a) man får ta. Det brukar inte jag göra, jag tar bara kantareller, trumpeter, taggsvamp och kanske nån till. Är egentligen nog mer intresserad av att ha en anledning att bege mig ut i skogen än att plocka en massa svamp jag måste ta hand om när jag kommer hem. Har fortfarande burkar med torkade trattisar i köksskåpet.

Stängt för kommentering.