Kategorier
Stockholm

Easy mugg och mage

Man måste ha lite is både i muggen och i magen ibland. Mitt bokutkast som jag trodde var försvunnet dyker upp igen och med några små justeringar, som byte av bilder och tillägg av två sidor är den i stort sett klar. Jobbar därefter på omslaget. Har ett par bilder som jag vill ha med men som inte riktigt får plats inne i boken, de blir kanske omslagsbilder istället?

Tar en nödvändig paus från bokarbetet. Den får ligga och mogna en stund. Behöver kolla genom alla mina nyc-mappar så där inte döljer sig något ytterligare jag vill ha med.

Man kanske skulle konsumera lite. Har läget väldigt lågt där, tycker jag. En bluetooth-högtalare för vardagsrummet kanske, eller, den är ju flyttbar. Ett aktuell test i AB säger att Bang&Olufsens Beosound A1 2nd generation är ett bra val. Mycket bang för pengarna (2749:-) får man hoppas.

https://zzzze.tumblr.com/post/623615958095970304/robert-mapplethorpe-1946-1989-flowers-printed/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Easy mugg och mage”

Stängt för kommentering.