Kategorier
Stockholm

Mot Berlin

The devil´s in the details. Kom på att jag bara betalat för ett extra kolli till Berlin, inte från. Gick in och fixade det och checkade sen in även för hemresan. Det brukar man annars bara kunna göra 24 timmar in avfärd.

Det blir London som får hänga med till Berlin. Jack London och Skriet från vildmarken.

”Maybe a few images in the Tumblr version of the mag, which is more on Fb currently. Let’s start the day with this absolutely remarkable composition by the excellent Swedish Matti Merilaid. Deserves the total best. The White Stripes. © Matti Merilaid aka Street Matt Text : Basile Pesso – YWAMag director”.

Inget besked från Werlabs om antikroppar. Kan kvitta, hur kul är det att veta att man haft corona medan man jobbat, och kanske smittat andra. Å andra sida är det få på mitt jobb som varit sjuka. T-celler är mer intressant.

Gick ner med tomglasen och fick använda list för att undvika de fem getingar som huserade i container för genomskinligt glas.

Blev via telefon ombedd att radera en bild från ett blogginlägg från sommaren 2017(!) En graffitimålare kände sig obekväm med att jag fotat honom så jag plockade bort hela inlägget och själva bilden i sig. Inga problem!

Tar en pizza innan jag lämnar in. Men hur kan det stå salami på kartongen när jag tar den i butiken och hawaii när jag tar ut samma ur frysen? Nån som jobbar med senila kan kanske förklara?

Dags! Mot Berlin!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

3 svar på ”Mot Berlin”

Stängt för kommentering.