Kategorier
Stockholm

Dag två

Vissa frågetecken har rätats ut, andra kvarstår. Som hur man ska få i sig ett kvällsmål. I går kväll lodade vi uppför Kastanienallé men det var ju absolut knökfullt överallt och folk satt tätt, tätt som om det inte fanns någon morgondag. Och sitter man så där tätt så vet man ju inte om alla överlever. Vi hittade till sist en vietnames, Mr Li, som gav oss det vi behövde av mat och dryck.

En ”Mark Rothko” med tegel.

I dag är vi bortbjudna till Gustaf och jag siktar på att promenera dit. Det ska ta 2 timmar och 18 minuter och det är ju mindre än jag gick i går. Sen kan jag med gott samvete ta S-bahn tillbaka.

Fick för mig att testa om det går att streama dplay på datorn och det funkade utmärkt. Då bör jag kunna se Djurgården i kväll.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020