Kategorier
Stockholm

Slussenmojäng

Irriterar mig på en snubbe på fejan, Frank Cassirer, som lägger upp andras bilder och inhöstar lajks för dem som vore de hans egna. Ofta förbaskat bra bilder och man skulle verkligen vilja veta vem som gjort dem.

Aftonbladetrubrik 10:e september nådens år 2020: Jag såg en snopp – och blev glad

Det gör jag varje morgon och inte blir jag gladare för det. Möjligen om jag slapp böja mig framåt.

Morgonbussföraren missade  Busshållplatsen vid Skanstull och vi fick kliva av mitt i morrgonrushens cykelbana femti meter bort. Överlever och kan anträda min vandring mot skolan.

Utflykt till skogen, som sagt, och de jag frågar hade haft kul. Några förskolebarn tycker att det var lite långt att gå. Kaffet jag har med mig, bryggt på en starkare dosering, är fortfarande blekt.

Tycker drygt 20 000 steg räcker för dagen så jag hoppar vernissagen. Promenerar därför från skolan till Medis som vanligt. Vid Skanstull möter jag en zombiekvinna med helt stenad blick och en egen syn på fredagsmys. En joggare väljer cykelbanan för att komma fram i sitt tempo, trottoaren är rätt tjock med folk.

Om ni minns, skickade jag ju ett gängbilder till Torsten Götlins sida för en webbutställning och nu har en potentiell kund aviserat intresse för en bild och min Slussen-bok. Antar dock att mina priser har en avskräckande effekt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Slussenmojäng”

Stängt för kommentering.