Kategorier
Stockholm

Bukowskis

Har med anledning av intervjuer och bildvisningar haft tillfälle att fundera över vad och vilka som inspirerar mig. Visningen av Bukowskis Contemporary Art & Design ligger i topp på den listan. Förutom en hel del ikonisk fotografi är även konsten som visas väldigt upplivande och inspirerande att beskåda. Och en del liknar det jag brukar fotografera. Är mycket nöjd med det besöket.

Återstrålar med Colonel McGruber på S:ta Clara, generalen orkar inte stå i kö utanför Buckan. På Clara behöver vi inte köa utan har öl på bordet utan att ens behöva beställa, vi är stammisar sen första besöket. Får mitt beställda ex av nämnda generals eminenta top notch-publikation ”Vinter” inklusive en exklusiv print.

Till sist verkat det vara klart, Trump får flytta ut från Vita huset och förhoppningsvis hamnar han i fängelse.

Den där förbannade coronan!
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

3 svar på ”Bukowskis”

Löjtnant Disco Banan ber att få frambära Colonel McGrubers varmaste tack för de vänliga orden om Colonelns bok!

Stängt för kommentering.