Kategorier
Stockholm

Aspsöndag

Viscount Pomerance tillhandahöll även ett ex av Steidl magazine vilket samtidigt påminner mig att efterforska var boken jag beställde därifrån för alldeles för många dagar sen tog vägen. Det skickades 31/10 och ankom Sverige i förrgår, det senare får jag veta via Postnord-appen. Kan så hoppas på leverans kommande vecka.

I dag funderar jag på att kapa en asp nere vid träsket att ta med till vår stenåldersverkstad på skolan. Vet inte hur det rimmar med allemansrätten, förmodligen inte alls. But…

I övrigt väntar ett stockholmsderby, till och med sett tvillingderby, Djurgården mot AIK och senare Manchester City mot Liverpool.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Aspsöndag”

Förvisso, men är man trädkramare och naturvän så… Men asp är ett av de träd som har minst ekonomiskt värde och jag tog en som stod alldeles intill en större som den konkurrerar om ljuset med.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: