Kategorier
Stockholm

Roué? Moi?

Vad betyder roué? Kör DN:s ordkviss och det enda ordet av 12 som jag får fel på är roué. Gissar på ”redning” men det betyder ”vällusting”. Attans!

Enstaka vilsna snöflingor singlar ner utanför min balkong och jag påminns om att det var i dag och inte i morgon jag tänkt åka in och plåta. Just på grund av det utlovade snöfallet. Ligger i soffan och vilar och har ingen tanke på att att packa mig i väg. Diskar och vattnar istället. Sen tilltar snöandet. Men, nä! Latmasken har i maskopi med Le Roué slagit klorna i mig, ”gör dig en bekväm fredag istället för att gå ut och bli kall”.

Mellandagsrea. Köper papper att rita på, hoppas att jag kommer börja teckna igen. Lägger till en pappersskärare, en sån måste man ju ha, eller hur? I sammanhanget upptäcker jag att jag måste få swish och bankID att fungera på nya mobilen. Kommer ju inte in på internetbanken om inte bankID funkar. Hmm, får bli dagens överskuggande uppgift. Men när jag får klura lite på saken, löser jag det.

Sju psykopatiska drag:

  • Charmig
  • Grandios självuppfattning
  • Patologisk lögnare
  • Manipulativ
  • Saknar förmåga att känna skuld eller ånger
  • Avsaknad av empati
  • Oförmåga att ta ansvar för sina egna handlingar

Påminner det inte om någon?

Pandemin sätter stopp för sexfester i Uppsala.

Folket lider!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Roué? Moi?”

Jamen är du inte en roué, det är väl härligt att vara! Nåt ditåt i alla fall. Sju psykopatiska drag: Trumpeten och min ex chef.

Stängt för kommentering.