Kategorier
Stockholm

P-huset augustimånen

Ska försöka hitta alla bilder som kan ingå i en bok om parkeringshuset nere i mitt förortscentrum. Men det är segt att gå genom alla tusentals bilderna i lightroom-arkivet. Kräver stor håg. Ska nog komplettera med snöbilder, synd bara att jag inte tänkte den tanken tidigare i dag. Och synd att jag inte har katalogiserat mina bilder. Thehuset Augustimånen heter en Broadwaypjäs av John Patrick, Marlon Brando hade en av huvudrollerna.

Prissatte några av mina publikationer på Blurb, la till min vinst helt enkelt. Tror väl inte att jag säljer något den vägen, men, som med mina lottorader, det är bra att ändå vara med. Messade min kollega på jobbet om han fortfarande var intresserad av min New York-bok, det var ju med honom i åtanke jag gjorde budgetvarianten. Fick ett positivt svar, få se om och när han swishar stålarna. Kanske när han får boken.

Väntar med att beställa 2020 svv-boken tills jag får en bra rabatt.

Bilderna ovan tror jag kommer med i P-boken.

Kokar potatis, tänker göra ett försök att käka upp gårdagens sillsallad.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”P-huset augustimånen”

Stängt för kommentering.