Kategorier
Stockholm

En annan dag

Lyckas ladda för en fotosväng, gjorde en avsiktsförklaring redan i går kväll. Tar med hela fotoväskan så får vi se vad det blir. I stan är det någon grad varmare och ingen snö kvar på grenarna. Småhalt så jag går försiktigt, försiktigt.

Barnfamiljerna är ute med diverse barn och snödon att åka på. I snön ser man av spåren efter var haren haft sitt språng. 

Ser att jag kan få ramar på BGA till 40 % rabatt. Knappast öppet annandag jul eller i morgon söndag, men en anledning till nytt stadsbesök före nyår.  

Går från Henriksdal ner till kanalen, tänker på Hammarbyvarvet som låg en bit bort en gång i en annan tid. Sen över Danviksbron och ner till kanalen igen. Stadsgården bort till Vikingterminalen. Upp på söder, Vita bergen och till sist Renstiernas och Katarina norrut. Proppmätt på planka på Clarre tillsammans med T Urkku. 

I morgon börjar den svenska vaccineringen, i huvudsak på äldreboenden, regionerna gör olika. Undrar när det blir min tur.

Time is too short to jeopardize with your soul! förkunnar en jesusnisse på Slussen. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”En annan dag”

Stämningsfull och välskriven blogg som alltid. Älskar också söder och planka, men sitter fast i dessa tider. Förbjuden! Magisk bild. Kvastmakartrappan!

Stängt för kommentering.