Kategorier
Stockholm

Mackapär mac-affär

Kollar för skojs skull vad en ny iMac skulle kosta och det är ju en slant, strax under tretti papp, före skolrabatt. Inbyte av den gamla skulle ge strax under två tusen, i bästa fall. Får jobba ihop pengarna till ett eventuellt nyinköp under våren. Gamla macen är från senare delen av 2014.

Beställer ännu en historiebok, Stockholms historia före Gustav Vasa. Jag gillar lokalhistoria!

Intressant dag, denna måndag. Ska försöka fixa mitt sms-problem med Telenor-supporten, boka tid på vårdcentralen för mina cancertår och i bästa fall ta emot en eller två försändelser.  Men det ska snöa under morgontimmarna så det kanske blir inställt. 

Messenger i går kväll: ”Jag ska visa min fitta på min webbplats, kom hit baby”. Nån Hana lockar ned sin bäver, jag blockar och säger never. Jag hade ju i och för sig kunnat visa mina tår i gengäld.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021