Kategorier
Stockholm

Director´s cut

Satsar ändå på att bli klippt innan jag åker in mot Clas O. Hänger på låset kl 11, men det är redan öppet och en kvinna sitter redan i stolen och blir fixad. En kvinna till kommer in, också tidbokad. Eftersom det står drop-in på dörren är det mot mina principer att boka tid. En person ringer och bokar klippning om en halvtimme. Men kvinna ett ska sitta och låta färgningen verka så jag hinner bli klippt medan. Bussen har sen vänligheten att stå inne när jag kommer ut och den kör ut just som jag klivit in. Mask på, det är fler på bussen nu än igår och förrgår. 

Hittar mina grejer på C O och lullar sen runt lite på måfå och gör några bilder. Kollar fågelmatningen på Strömmen, inga sensationer. Ett par elaka fåglar, en mobbare till sångsvan nyper sin kusin knölis i rumpan och en juvenil gråtrut(?) stöddar sig mot alla andra, som viker undan för att inte få sig ett nyp.

På Slussen står bussen snällt och väntar, min turdag. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Director´s cut”

Stängt för kommentering.