Kategorier
Stockholm

Stilla liv i hemmiljö

Seg förkylning denna, vill inte ge med sig. Är inte jättetrött, mest opigg. Glömmer sånär att kolla posten, tar hissen ner och mycket riktigt ligger lokalblaskan där tillsammans med en påse kaffebönor (från Colombia palmera) och ett gratisprov från NaturaMed. Det senare är ”för dig som vill upprätthålla lust, maskulinitet och styrka”, nån viagravariant alltså. Äh, det får bli en kopp kaffe istället, har inte druckit kaffe på fyra dagar.

I lokalblaskan läser jag om att kommunen vill lägga ner Hästhagens förskola, för få barn och för dyrt att renovera. Klart det inte finns pengar till renovering när man sänker skatterna. Typiskt moderater att skita i barn och vårdnadshavare.

Bilden: Ett gammalt satsbord i teak blir en fin bakgrund till olika stilleben. Ett stilla liv.

Läser också uppmaningen att stödja sitt lokala bageri och köpa några extra semlor. Är uppe i minst 14 hittills, räcker det? Nä, inte för mig, det blir nog ett gäng till. En vecka kvar till semmeldagen, då slutar jag tvärt. Tror jag.

Intressant rubrik på Aftonbladets webb: Andra gravskändningen på kort tid var den första.

Strax dags för nästa portion köttfärssås.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

3 svar på ”Stilla liv i hemmiljö”

Kul att du kan göra korv med kameran, men du behöver en attrapp för att stoppa köttet i fårtarmarna. Bättre än semlor, blir nog mer än 14.

Stängt för kommentering.