Kategorier
Stockholm

Cool birds

Tredje dagen sjuk. Funderar på att gå ut en vända. Kanske ner till träsket och kolla efter fjäderfän. Med så här mycket snö och kyla bör det vara få vattenhål öppna, dit det finns öppet vatten kommer de fåglar som vinterdväljs på denna lokation. Det var så jag upptäckte vattenrallen för några år sedan. Den är det väl mycket att hoppas på, men kanske gärdsmyg igen?

Väderappen lovar vinter för de närmaste sju dagarna också. Underbart!

Connor Franta

“When a moment in front of me appears to be particularly special, whether it be by beauty or experience, I capture it. I usually find a reason to justify taking that photo – symmetry, or color, or contrast – and it’s my hope that my photography sheds light onto what I see and do on a daily basis.”

Bilden: Solen ligger på den här väggen och bänken. Det är egentligen en kubformad byggnad, nånslags ventilationshistoria(?) men jag mörkar bort sidoväggen då jag tycker det blir bättre så här.

På Spotify: 21.32 med Rare Earth och låten Get Ready. Perfekt potatiskokarmusik.

Får till sist svar från Blurb som förklarar att det är layflat-böckerna och magazines, det vill segade format jag använder oftast, som trycks i USA. Den här gången erbjuder de sig att stå för tullavgiften on jag skickar kvittot. Sjangdobelt!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Cool birds”

Om du inte har feber så går det väl bra. SLL meddelade mig just att mittantikroppstest visar på att jag har antikroppar på Covid-19 och jag börjar känna lite smått frihetens vingslag, även om man ska vara något försiktig fortfarande.

Stängt för kommentering.