Kategorier
Stockholm

Hälsa hem

På morgonen är det svårt att veta hur förkylningen artar sig. Är den på väg bort eller biter den sig kvar? Tar nässprej för att kunna sova och effekten av den sitter kvar när jag vaknar. Däremot är nog inte stämbanden/sångrösten hundra. Mina försök till höga C slutar med slätstrukna X.

Fortsätter med mitt kopiösa inmundigande av té. Gäller att fukta stämbanden.

George Eastman:

“Light makes photography. Embrace light. Admire it. Love it. But above all, know light. Know it for all you are worth, and you will know the key to photography.” 

Bilden: På intet sett en märkvärdig bild, gillade bara ljuset som föll in på den blonda träinteriören.

Min bok närmar sig min postbox men först får jag slanta upp 238:- i tullavgift. Vet inte hur jag får kvittot på det för att skicka till Blurb. 

Beställer hem ett Covid-19-test via appen Alltid öppet/1177.se. Kommer sannolikt i morgon. Hälsa hem, typ. Blir intressant att peta in en pinne in i bihålorna och ännu intressantare vad som kommer med ut. 

Ser en film om Uppåkra, den unika järnåldersbyn söder om Lund.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Hälsa hem”

Stängt för kommentering.