Kategorier
Stockholm

Hissnande

Är alldeles för kladdig i nappen för att vilja skåda eventuella vinterfåglar nere vid träsket. Det blir istället läsning och te, te och läsning. Och en hisstur, kan ju alltid låtsas att jag åker ner och upp i Empire State Building. Ur postlådan fiskar jag ut ett bokpaket från bokklubben, Orwells 1984 och Tavlor på en utställning av Teodor Stig-Matz. Coolt att heta tre förnamn. Hoppas det inte är nåt StigMa för snubben. Får även min facktidning Läraren.

En Nacka-Värmdökarta surfar upp från ingenstans och jag ser en massa Friska Nacka-kontroller utsatta. När jag kikar närmare upptäcker jag att jag inte besökt någon av dem och det förbryllar, trodde jag knäppte alla i våras/somras. Ser sen att kartan är daterad 2019. Missade alltså första omgången, tråkigt.

Pay-Ex/Coop meddelar att de informerat Skatteverket att jag hade en inbetald ränta på 2:- för 2020. Angivare!

Vore ju grejt om UPS kommer med boken när jag nu ändå är hemma och kan ta emot den, Vore så skönt att slippa trassla med leveransen igen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Hissnande”

Stängt för kommentering.