Kategorier
Stockholm

Ventilation

Kollar några avsnitt av The Age of Samurai, japanska krigsherrar som slåss om makten i 1500-talets japan. Får mitt lystmäte av avhuggna huvuden stillat.

Upptäcker att jag är dubbelbokad i morgon, ska träffa mina barndomskompisar samma kväll som arbetslaget planerat att gå ut. Hoppsan, Kerstin! Är ju ledig men har inte sagt det till barndomspolarna, bara att jag kommer efter kl 17. Då kan jag vara med några av kollegorna mellan kl 15-17. Vi får se vad det blir.

Nu ska det tydligen regna i två dagar men ändå vara varmt. Det får gå det också.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Ventilation”

Det är viss vanlig vecka, fast det var studentfest för Alice igår, svårt tro det ä en vanlig tisdag. Ha det bra i det tropiska regnet.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.