Kategorier
Stockholm

Skugga sökes

I dag får man söka skugga om man dristar sig att gå ut. OM man dristar sig. Äh! Jag har en vana att vara ute när det är som hetast, det vill säga ungefär mitt på dan. Något jag praktiserat i Berlin, New York såväl som i den grekiska arkipelagen. Några få molntussar syns på en blå himmel och kl 7.15 är det redan 17° på väg mot de 27° som utlovas.

Frukostläsningen för närvarande är Vår Fågelvärld nr 3 2021. Här läser jag om åldersrekordet för fåglar per den 20 november 2020. En sillgrissla har nått den aktningsvärda åldern av 47 år och 10 månader och en svensk kungsörn är på väg att nå världsrekordet för kungsörnar. Den är 31 år och 10 månader och behöver leva i 13 månader till för världsrekord. Kanske återupptar jag fågelskådningen som pensionär?

Skugga.

Fyra storlag spelar EM-fotboll i dag: Ungern-Frankrike, PortugalTyskland och Spanien-Polen i dag. Det blir mycket tv-tittande, men jag har gott om öl kvar så det ska nog gå bra.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Skugga sökes”

Stängt för kommentering.