Kategorier
Stockholm

Heiß wie die Hölle

Vaknar till kl 4, grannen under står och röker i fönstret och röklukten tar sig in i mitt sovrum.

Vad göra denna helvetesvarma dag? Lurar ändå på att plocka åtminstone sex pinnar och då tar jag dem som finns uppe i Duvnäs utskog. På väg till bussen kan jag lämna nyckelblanketten och när jag kommer tillbaka kan jag proviantera på Coop. That+s the plan for today, followed by football.

Dags att sätta planen i verket. Laddar med en kopp kaffe, packar axelväskan med vatten, powerbar och karta och lufsar strax iväg. Tänker mig att hoppa av vid Skurustugan och ta mig norrut därifrån. Lämnar nog blanketten när jag kommer tillbaka.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Heiß wie die Hölle”

Härnere flämtar jag bara i värmen. Lycka till med att åka till stan. Vi har inget lås på ytterdörren. När Elin min granne kom hem vid 6 i går morse efter att ha varit i Rålis efter jobbet hela natten, kom hon inte in. Någon hade stoppat skit i nyckelhålet och det gick inte att få in nyckeln. Hon ringde mig men jag sov ju och hon satt och väntade och läste på en bänk till någon skulle gå ut och hon kunde komma in. Någon annan hade upptäckt samma sak, och man plockade bort låste helt, det stod utan lås hela natten. Elin kom in i natt, då kom hon hem kl 24, men jag stannade uppe och såg till att ingen skulle sätta i lås igen eller nåt annat skit. Elin jobbar på AG, stans BÄSTA köttrestaurang. Har varit där fler gånger nu.

Såg att det var ett hål där låset suttigt. Bory inte nån låsjour fixa det?
Är i skogen och svettas bland mygg och pinnar.

Stängt för kommentering.