Kategorier
Stockholm

Midsommarafton

Första dagen som pensionär, men det är ju midsommarafton och jag skulle varit ledig ändå. Så första dagen som pensionär kanske infaller på måndag, men jag skulle ju ända ha semester. Så jag får vänta till den 24 jul och känna hur det känns då. Då kommer ju även nästa löneutbetalning, det vill säga semesterersättningen.

Har upprättat en pensionärlista med olika saker jag kan tänka mig att syssla med när och om jag får lust, tid har jag plenty of. Gör ändå en helglista för de närmaste tre dagarna.

Kanske synd att slösa bort en sån här bild en midsommarafton när ingen har tid att titta.

På helglistan står Friska Nacka, så jag får ta och leta midsommarstänger i Nyckelviksskogen enär jag inte ingår i något midsommarsammanhang annars. I och för sig borde det kanske stå någon midsommarpinne nere vid Stora Nyckelvikens gård.

När jag vaknar upptäcker jag att min mobil inte laddat under natten. Pillar så med en plasttandpetare i ladduttaget och vips har jag en liten blixt efter batterisymbolen på skärmen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021