Kategorier
Stockholm

Solkatt i P-huset

Lurar på att köpa polariseringsfilter men har inte bestämt vilken lins det ska sitta på och det är olika diametrar på dem. Finns med olika prislappar även, så det blir att kolla varför.

Mina planer på orientering denna midsommarafton ruinerades av väderutsikterna. Flera timmars regn är inget att halka runt i skogen under. Så när återstoden av livet nu består av en massa mañana finns ingen anledning att förivra sig. Ägnar mig istället åt hemmabaserade aktiviteter som att äta tårta.

”Jag har förfånget/Captain has the con”. En replik ur filmen Greyhound med Tom Hanks som jag måste googla på. Betyder att kaptenen har befälet, rätt självklart egentligen, men ett nytt begrepp. Filmen i sig handlar om konvojer och ubåtar under andra världskriget. Jag tyckte jag skulle testa AppleTV för en gångs skull, nu när jag betalat för det.

Nästa grej är att kolla Drakenfilm via teven, om det måste ske via mobilen/macbooken. De har ett gäng tunga rullar där, Tarkovskij bland annat. Djupt skit, men bra foto vill jag minnas.

Känner mig lurad av väderappen, och för all del av rapporter via facebook som alla talar om midsommaregn. Jag har inte sett skymten av det, men vet vet, det kanske regnar över Nyckelviken?

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021