Kategorier
Stockholm

Asfaltsspår

Efter Greyhound ser jag filmen Windtalker på Netflix, mer pang-pang från andra världskriget. Avslutar dock midsommaraftonen kulturellt med en dokumentär om Peggy Guggenheims liv som konstsamlare och konstnärsstödjare, med en massa underbar modern konst som man borde åka ner till Venedig och se i verkligheten!

Det ska regna från kl 10, återstår att se om appen har rätt i dag. Vill som sagt inte halka runt i skogen om det regnar på mig. Läser rapporter från de som jagat kontroller i Älta: ”massor av mygg”. Det var det i Norrland också när det begav sig så det ska jag nog stå ut med.

Blir sannolikt blott en provianteringsrunda nertill Coop. Det börjar annars bli ont om färska bilder i bildbiblioteket. Man jag kan ju alltid göra några studiobilder i avvaktan på tillfälle för fotoutflykt.

Ska nog ta ännu en titt på min dyra dammsugare och se om jag kan lista ut hur jag ska få fast påshållaren, eller om den är trasig i fästet. Man har inte roligare än man gör sig.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021