Kategorier
Stockholm

Peggy´s potatoes

Tror jag fick en kreativ knäpp av filmen om Peggy Guggenheim och all underbar konst som visades där. Nån timme senare skapar jag nedanstående makalösa konstverk, som är en enda exponering, ingen dubbel. Cool bakgrund, eller hur?

I sammanhanget letar jag ”överallt” efter mitt ”makrostativ”, där jag kan vända mittpinnen 90° och plåta uppifrån, utan att hitta det. Undrar hur ett så pass stort stativ bara kan försvinna. När jag avslutat frihandstagningen ser jag stativet stående på arbetsrumsgolvet. Jisses, var kom det ifrån?

Fotbollskväll igen, Wales-Danmark och Italien-Österrike. Blir intressant att se om jag är piggare kl 21 nu när jag är ledig, än när jag jobbade.

Tar svängen förbi träsket och kollar om jag ser sumpgåsen. Det har inte varit lika mycket fågel i sumpskogen som tidigare år. Fel vattennivå? Ser en fågel som skulle kunna misstas för den sumpiga men det är sannolikt en rörhöneunge.

Googlar orkidéskötsel, de ska visst vattnas regelbundet med specialgödning medan de växer. Får kolla om jag inte har orkidégödning i skåpet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Peggy´s potatoes”

WOW, det gror och växer i rymden! Nej jag har orkidéer och har ingen orikdégödning. De växer om och om igen. Men göd på du!

Stängt för kommentering.