Kategorier
Stockholm

Tisdagsfix

Dricker mitt kaffe, läser de senaste nyheterna och tappar upp diskvatten. Jordgubbsplantan på balkongen behöver inte vattnas känner jag, är dock skeptisk till att det nånsin kommer jordgubbar på den.

Diskar.

Kollar bildarkivet efter bilder till böckerna P-huset och Fönster, har fått ihop ett gäng och ska bara evaluera kvaliteten, om de håller för publicering. Återstår att lista ut hur jag publicerar på Books on Demand.

Annars, varmt och jävligt igen! Funderar ändå på en fotoexkursion till civiliserade trakter typ i morgon. Appen säger 19° och det är bättre än 23°.

Dammsugaren ser okej ut, dammpåsen verkar sitta på sin plats. Blir förstås problem igen när jag ska byta påse.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Tisdagsfix”

Du anar inte hur mycket gubbar det kommer fram. Jag har Indesign nu och ska göra digitala böcker av mitt liv från före mig till graven. Den ska ju bli.

Tycker jag åtminstone borde se tillstymmelse till blommor, men icke. Har också Indesign och skickar sen in det som pdf. Blurb har färdiga mallar och man gör omslaget separat, just det är en fråga ang books on demand.

Stängt för kommentering.