Kategorier
Stockholm

Våren 2021

Nedan tre av mina mer begripliga bilder under det första halvåret. Den första går bra på Tumblr för närvarande med 328 notes och en massa reblogs och det är ju lika ovanligt som roligt.

Käkar jordigubbar medan jag kollar Jordi Alba och hans spanska lagkamrater kämpa mot Kroatien i en hemskt spännande och välspelad EM-match. Spanien har bästa orken och bredaste truppen, vinner med 5-3 efter förlängning. 

Frankrike börjar sin åttondelsfinal mot Schweiz oursäktligt segt och slött, är en missad straff ifrån 0-2 innan de på en minut och 43 sekunder vänder till 2-1. Jag fyller på depåerna med en sen middag och lite till. Det blir 3-1 och allt ser klart ut men Schweiz kommer tillbaka till 3-3 och vinner på straffar. Tråkigt att storfavoriten Frankrike är utslaget men de har sig själva att skylla.

Det var i går kväll det. I dag är i dag och vad vet väl jag vart det tar vägen med allt. Benen är inte så sugna på någon längre promenad medan hjärnan redan planerar för att ta sig an kontrollerna norr och söder om Källtorpssjön/Hellasgården.

Frukost och sen koffeindopning så får vi se vad jag tar itu med. Dammsugaren kanske?

https://historycultureeducation.tumblr.com/post/655301231203467264/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Våren 2021”

Det var ju en rafflande stund med straffsparkar Frankrike-Schweiz, även jag såg. Bra bilder, ut och gå med dina långa gungande steg.

Stängt för kommentering.