Kategorier
Stockholm

”Fortsätt orientera!”

Ställer frågan i Friska Nacka-gruppen på fejan, vad jag ska göra efter att sista pinnen är hittad. Får flera goda förslag på fortsatt orientering efter andra kartor, bland annat Naturpasset i Nackareservatet ”Hitta 50 kontroller i Nackareservatet, orientering” och Hitta ut Stockholm Värmdö, 11 574(!) registrerade checkpoints. En Johanna tycker: ”Fortsätt orientera! Det finns massor av fina ställen i hela världen att orientera på – bara Coronan sticker.” Det finns kvar att göra ute i skogen. Kul att kunna fortsätta motionera ute i naturen.

I dag vilar jag påkarna. Kanske åker jag in och fixar nån av kartorna som nämns ovan. Ska i alla fall fixa ett konto och jag tror förresten att det går att ladda ner kartorna och printa dem hemma.

Hela helgen hoppades jag att antingen AIK, Bajen eller Malmö skulle tappa poäng. Istället är det mitt Djurgården som gör det. Snacka om karma!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ””Fortsätt orientera!””

Chans att ”pinna” runt hela världen efter Corona. Kallas jag ett bra liv. Och utan ishias!

Stängt för kommentering.