Kategorier
Stockholm

Darrby

Söndag, således. En regnig sådan utlovas. Men stegen måste tas, och helst tidigt så jag hinner se Djurgården mot Bajen kl 15. Men, DIF brukar ju inte vinna derbyn. Det brukar synas efter rätt få spelade minuter hur det kommer att gå, så jag kanske stänger av efter första halvlek och då finns det tid för en lokal runda under seneftermiddagen. Om det skulle behövas.

Diskar och startar tvättmaskinen, det är alltid lika kul. Sen vill jag göra nåt kreativt.

Flickr-notis: ”An admin approved 6 photos for MOMENTS IN BLACK & WHITE”. Då behöver jag inte lämna den gruppen, för tillfället i iallafall. Men det är ju lustigt att bilderna verkar ligga i ett par veckors karantän, för den första av de sex la jag upp för två veckor sen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Darrby”

Så blir det absolut! Får skydda den med en plastkasse eller nåt. Har erfarenheter av vattenskador på kameror jag inte vill återuppleva.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.