Kategorier
Stockholm

Der Seestadt

Stegar från Henriksdal via Hammarby sjöstad och södra Hammarbyhamnen mot Skanstull. Lite intressant vid vattnet, annars ett rätt tråkigt område, Sjöstaden. Gamla Lumafabriken plus en industri till är det enda som är någorlunda intressant. Det senare är skyddsobjekt och belagt med fotoförbud.

Går Götgatan upp till Medis och tar bussen hem. 8 618 kliv i dag.

I kväll hejar jag på Mjällby. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Der Seestadt”

Oj, får man inte fota Lumabriken. Gym här, måste rehabba, fick besked om diskbråck efter magnetröntgen, MR, i i fredags. Det kan ta flera månader, det hag redan gått 2,5 månader fick den 2 juli. Kul sommar. Suttit fast här. Det kunde vara värre.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.