Kategorier
Stockholm

Lastkajskomp

Ställer mobilalarmet på kl 6.30 för att kolla om det är jobb på gång. Skulle vara skönt att åka dit med snyggaste djurgårdströjan på. Inget meddelande. Får spara tröjan till, kanske fredag. Det är flera små djurgårdare i 3c och jag brukar ha DIF-tröja då.

Ska syna Blurbs 35% off + free shipping-erbjudande och eventuellt skicka min fönsterbok till tryck. Är allt som det ska beställer jag två böcker så jag kan sälja en billigt, vilket i och för sig inte kommer att hända, men ändå.

Tycker det här är en fantastisk bild av en lastkaj. Det finns så många utsökta detaljer i den.

Ett par lustiga drömmar avslutar natten, jag ser en liten mus som med ett pip flyr undan och lite senare är det en liten fågel som råkat komma in i mitt sovrum. Omen?

Var ska jag förlägga mina kliv denna måndag? Återstår att se.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Lastkajskomp”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.