Kategorier
Stockholm

Caltex

Caltex var mitt favoritbensinmärke när jag var liten och samlade på klistermärken att sätta på hojen. Det fanns en Caltexmack i Skurusundet där vi brukade tanka vår båt när det begav sig. Bilden ovan är tagen från Västerbron ner mot Pålsundet.

Har bokat en biljett till Fotografiska och ska strax åka in för en titt på Warhols fotografier. Sen kan det bli en promenad, eller färjetur, till Moderna och utställningen av deras nyförvärv, som bland annat innehåller en del fotografier.

Friska Nacka har släppt några kartpusselbitar med en kontroll på varje att tjuvstarta med för den ivrige. Först gäller att klura ut var pusselbiten finns men det var inte så knepigt, en nära Sickla gård, nästa i Saltis och den tredje nära Kummelbergets industriområde här i Orminge. Jag inväntar nog hela kartan som kommer med lokalblaskan i veckan.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2022