Kategorier
Stockholm

En dag på museet

Fotografiska blev en större upplevelse än jag trodde. Fyra av fem pågående utställningar var riktigt bra. Gick dit för Andy men Andrés Serranos Infamous, Elizaveta Porodinas OKHA och Tobias Gremlers Changing room var häftiga att se. 

När jag kommer till Moderna museet är jag tvungen att få i mig nånting och nånting är en liten ostmacka och en balja svart. Ett erbjudande om varm whisky får mig nästan på fall. Kuliga grejer bland museets nyförvärv och blandningen påminner om Liljevalchs vårsalong. 

Och gratis alltihop. Köper dock en fotobok, länge sen senast: Fred Herzog Modern color.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2022

2 svar på ”En dag på museet”

FIndag hör jag coolt. Här har jag ägnat mig åt Strindbergs Pelikanen, lästa om den, ska på Radiolyssning i morgon, Radioteatern ger.

Stängt för kommentering.