Kategorier
Stockholm

Samtida konst

Hjärntvättad som jag numera är av samtida konst kommer jag oftast hem med abstrakta bilder. De har just inget att hämta på vare sig Fejan eller Insta utan det är på Tumblr jag ibland får uppskattning för dem. Har upptäckt att jag inte är den enda i min genre, det finns fler som gör bilder likt mina. Och som inte heller får så många likes. Det viktiga är att det är kul att skapa och jag har kul när jag gör mina bilder.

Laddar inför kvällens match med att fundera på när jag ska åka in. Tänker vara där i god tid, min hur god? Taket på Tele2 kommer att vara stängt, med risk för försening av matchstart då det sannolikt kommer eldas bengaler och röken kommer ta längre tid att vädras ut.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2022

2 svar på ”Samtida konst”

Stängt för kommentering.