Kategorier
Stockholm

Börjar bli packad

Dubbla ryggor ger dubbelt seende.

Har letat fram min handbagagerygga och lägger i ditt och datt som jag kommer på kan vara bra att ha och som jag inte vill glömma. Plockar även fram en rygga till Planket och även där är det ett och annat som ska med. En del är måsteprylar, annat är utifall att. Utan att jinxa ser vädret ut att vara ok nästa helg. Men det hinner ju hända massor under veckan förstås.

La så ut bäddsoffan till försäljning via nåt som heter Mjuk. I bästa fall får jag betalt för att bli av med den, annars får jag slanta upp själv. Och den är tung som fan, soffan!

Mycket the Lionesses på nätet nu efter EM-triumfen. Verkar vara ett synnerligen trevligt gäng och särskilt kul är det när man får se bilder på några av dem som 9-10-åriga fotbollsspelare med stora drömmar. De ska spela en vänskapsmatch mot USA i höst och det är slutsålt. Tyckte mig se att säsongsbiljetterna till Arsenals damers matcher också gått åt allihop. Tyvärr lär det nog inte få samma effekt här hemma då ju våra stjärnor inte spelar i Sverige utan i den engelska ligan eller annorstädes utrikes.