Kategorier
Stockholm

Kristallvertikalaccent

Dessa underliga bilder.

Härligt att Premier League är igång igen. Men mitt Liverpool tappar poäng omgående och det kan bli dyrbart. Nyförvärvet Darwin Nunez var däremot riktigt vass. Kulusevski var också riktigt bra i Tottenhams premiär liksom Cuccurella i sitt inhopp för Chelsea. Mer fotboll i eftermiddag, Premier League först, sen Värnamo-Djurgården.

Annars handlar det mest om att få den här dan före dan gjord. Eftersom jag hoppas på att bli av med soffan behöver jag städa lite i vardagsrummet så flyttgubbarna kommer åt. Ni har läste det förut, jag behöver en container. Men jag såg på min brf:s sida att den senaste containern, liksom grovsoprummet, missbrukades och till stor del fylldes med byggavfall. Jag anade att det var nåt lurt eftersom den blev full så snabbt.