Kategorier
Stockholm

Tejpad

Alla förhoppningar kom på skam i dag. Ja ja, bättre lycka i morgon får vi hoppas. Kamerapaketet ska ju kunna spåras men det hände ingenting med det i dag, leveransen sker med Bring. Som sagt, först när jag har kameran i handen vågar jag tro på att det är sant. Nu vill jag bara ha den här måndagen gjord så jag kan vakna till en förhoppningsvis bättre tisdag.

2 svar på ”Tejpad”

Om jag ska tycka en gång. Dina konstverk är bäst när det inte syns att motivet är ex tejpat. Det blir ändå ett unikt verk. Du lyckas många gånger.

I Berlin klistras affischerna i lager på lager och när väder och vind fått göra sitt blir det ofta rätt fint. I Stockholm tejpas affischerna och rivs ner av Stockholms stad och det blir oftast bara kantbitar kvar av affischerna plus all tejp. Jag dokumenterar bara det jag ser, tar aldrig bort något som t ex tejp.

Stängt för kommentering.