Kategorier
Stockholm

Misery index

Hög notering på mitt Misery Index i går, hoppas kunna sänka det i dag.

Kollade dokumentären om the Stooges i går kväll. Hade skivan Raw Power men gav bort den, det var för skramligt för mig då tror jag. Däremot har jag flera Iggy Pop-plattor och jag såg honom live på Konserthuset.

Käkade ris i går, blev risig i kistan. Tog en klunk medicin av märket Jameson’s och kan till sist somna. Vaknar kl 4.42, det är helt tyst därute. Ser att jag åtminstone fått en kvitto på kameran. Sen är det lite fånigt kanske att hoppas så mycket på en billig kompaktkamera, mina Fujis är ju kvalitetsmässigt mycket bättre. Samtidigt plåtar jag mycket med min iPhone.

Kl 01 i New York, 29°. Vidriga 36° väntas som mest i dag med åska och regn. Tur att vi inte är där nu. Anar ändå att det kommer vara i varmaste laget ännu i början av september.