Kategorier
Stockholm

Hetplank

Gör mina Gullmarsbilder och går sen till Planket. Träffar och snackar med gamla och nya fotovänner. Det är nog det bästa med det hela och skojigast är kanske att morsa på en fejanpolare man inte träffat IRL tidigare. Man ställer sig bredvid och frågar: är det du som är du? Ja, kan det komma lite tveksamt. Det är jag som är Matti! Snackar med Bengt Hanson som berättar att han ska ha en utställning på Galleri Fotografi och bjuder in mig på vernissage. Tråkigt nog är jag i New York då.

Men varmt, varmt och ännu varmare på bussen. 

WordPress jävlas med mig, vill först inte ladda upp bilderna, sen inte spara sidan innan publicering. Sen vill en inte publicera: ”Publicering misslyckades. Svaret är inget giltigt JSON-svar.” Vem vad är JSON?

2 svar på ”Hetplank”

Stängt för kommentering.