Kategorier
Stockholm

Fiffiga filurers filial

Jenny Nyborg.
Helena Samiotaki multispegling nederst till höger gillar jag. 
Margareta Norlins bild skymtar bara upptill och nertill, gillade hur världen där utanför speglade sig i hennes bild.

Det blir en city stroll. Kollar in Garphyttans sprillans nya flagship store och kommer ut med ett värmande mellanlager för kyligare dagar än denna, får 25% rabatt. Passerar en ölfestival på Smålandstorget, efter att i några dagar ha undrat var det ligger. Provsmakar en suröl men har några såna i kylen och lufsar vidare. Skimkort tycker jag jag behöver och i detta ärende besöker jag Classes, där har jag en väntande bonus. Sen blir det Fria Fotografers Filial på Kulturhuset. Bättre än vanligt, kvinnorna dominerar till både antal och kvalitet. Margareta Norlin, Jenny Nyborg och Helena Samiotaki får hedersomnämnande. 

En massa mattifoton skapas och ni som följer mig må bäva inför vad som komma skall. Min surrealistiska bildsyn/grava synfel firar triumfer. Men det blir en och annan publikvänlig bild gjord också.

2 svar på ”Fiffiga filurers filial”

Stängt för kommentering.