Kategorier
Stockholm

First we take Manhattan

Det var de dubbla speglingarna som triggade mig. Annars ingen märkvärdig bild.

Kollar appen Alltid öppet, informationen om femte sprutan är borttagen. Kollar appen 1177, där finns heller ingen info. Däremot kan jag läsa mina journaler, ser där att det är en tumör av typen T2 de hittat. Ordet ”tumör” nämndes inte när jag var hos urologen eller VC-läkaren, kanske för att inte skrämma upp mig. Magnetröntgen och biopsi väntar, och kanske nån slags behandling. Vet inte hur en eventuell sådan påverkar det dagliga livet, om jag t ex kan jobba. 

”Jämfört med andra cancerformer brukar prognosen vid prostatacancer vara god. I många fall är prostatacancer så beskedlig att det inte behövs någon behandling alls, bara uppföljande kontroller. De flesta av dem som opereras eller strålbehandlas för en tidig prostatacancer blir botade.”

Det är som det är och inte mer med det. First we take Manhattan, then we take biopsi.

Printar mitt covid-intyg utifall åtkomsten av det digitala skulle fallera. Kollar mitt försäkringsskydd om jag skulle bli sjuk under resan. Har dålig koll på mina försäkringar, om jag har något utöver Lärarförsäkringar.

Asså, jag gillar ryska posters!