Kategorier
Stockholm

SMS

So when you’re near me, darling can’t you hear me
S. M. S.
The love you gave me, nothing else can save me
S. M. S.
When you’re gone
How can I even try to go on?
When you’re gone
Though I try how can I carry on?

Nya tider och snabbare puckar vad gäller kärleksbudskapen. Inga kärleksbrev via snigelposten och ”Love Letters in the Sand” vet väl ingen ungdom i dag vad det är?!

”Hej! Var är du?”

”På Skeppsbron, var är du?”

Kanske lite mer oromantiskt nuförtiden, vad vet jag? Enda anledningen till denna text är att jag kände för att prångla ut två bilder till innan jag går och knyter mig. Banala var och en för sig, men tillsammans knyter de ju ihop en liten story. La till en smart dialog.  Och jag kan länka till Pat Boone. Det trodde jag aldrig.

4 svar på ”SMS”

If you can´t beat them, join them, heter det väl och då menar jag dessa mobiltelefoner som snart inte går att undvika att få med i varje gatufoto. Kul att du gillade det. Hälsningar /Matti

En underbar blogg Matti. Även om jag inte är en större fantast av alla moderna kommunikationsmedel, eller kanske framför allt känslan av att alltid behöva vara till hands, så är det aldrig fel att visa någon att man bryr sig/skänka någon en tanke. Man ska inte underskatta betydelsen av ett enkelt sms men jag måste säga att det ska till ganska många sms för att klå en tanke sänd via snail mail! /Malin

”Så kommer det någon och tigger. – Bah… sjöman…det ljuger du! Så stannar jag här, och här ligger ett brev som man rivit itu… Vad var det för brev, vem skrev det, och varför ligger det här?… Kanhända det skrivits av en som håller en annan kär… Kanhända det doftat av rosor, och blommor av alla de slag? Kanhända det var ett par glosor och barnuppfostringsbidrag. Ett brev det kan vara så mycket, ett brev det kan vara från en gammal och hjälplös mor till sin ende och käre son. Han rev det väl sönder så där som det brukas ibland: vadså! En gest som man gör bland kamrater och tar sig en bärsa på – Ett brev det kan vara så mycket, så mycket man aldrig vet… – Men nu är väl visst klockan tolv snart, då stänger de visst kaféet!”
Apropå brev kontra sms. Tack, Malin!

Stängt för kommentering.